PVC дограма | Алуминиева дограма | Фасади | Гаражни врати

За задвижване на гаражните и индустриални врати ние избрахме продуктите на фирма Ditec. Италианска фирма специализирана в производството на автоматизирани задвижвания.

Предлаганите от нас секционни врати са изработени от "сандвич" панели. Има много опции за индивидуализиране на избраната от Вас врата, като цвят, тип повърхнини, прозорци, напълно прозрачни панели, вградени проходни врати и т.н. Задвижването на вратите може да бъде ръчно, механично, чрез верига и предавателен механизъм или чрез двигател, който може да бъде оборудван с дистанционно управление. Има възможност за аварийно отваряне при отпадане на захранването. Предимства на индустриалните секционни врати: шумо и термоизолиращи, безопасни, пестят място, възможност за монтаж на преходна врата, устойчиви на атмосферни влияния, възможност за автоматизация, монтаж на прозорци или на напълно прозрачни панели, възможност за вертикално отваряне тип "гилотина".

Врати тип "летящо крило" са произведени от висококачествена поцинкована ламарина с дебелина 0,8 mm с полимерно прахово покритие, което осигурява висока антикорозионна защита. Вратите са окомплектовани за ръчно задвижване. Възможност за електро задвижване с дистанционно управление. Цена от 750 лв. до 1050 лв. с ДДС.

Предлагаме още изработка, доставка  монтаж на охранителни ролетки. Ремонт и поддръжка, подмяна на пружини, монтаж и ремонт на ел. задвижване на охранителните ролетки, 24 часа сервиз! Разнообразието е голямо те биват: плътни охранителни ролетки, плетени, тръбни - класически и с планки, ролетки от перфорирани профили. Плътните охранителни ролетки са с една от най-високите степени на защита на обектите. Те са направени от съединени помежду си хоризонтални плътни стоманени ламели от поцинкована стоманена ламарина, която е оцветена с електростатично нанесено прахово полимерно покритие в желан от клиента цвят от цветовия каталог RAL.  

Автоматично задвижване Ditec

Секционна врата

Врата тип "летящо крило"

Плътна охранителна ролетка

Плетена охранителна ролетка

Перфорирана охранителна ролетка